Diego Milito gav sitt Inter 1-0-segern på hemmaplan.
Diego Milito gav sitt Inter 1-0-segern på hemmaplan. - Foto: Scanpix

Inter brände massa chanser i segern

Champions League-matchen mellan Inter och CSKA Moskva slutade med 1-0-seger för italienarna.

MILANO. Inter och CSKA Moskva möttes i kväll i kvartsfinalerna i Champions League. Det var Inter som hade kommandot hemma på San Siro, men de brände många farliga och viktiga chanser.

Hemmalaget var det spelförande och anfallande laget medan CSKA gjorde en stabil defensiv insats. Inter sköt hela 25 skott i jämförelse med Moskvas 10.

Det första och enda målet kom i andra halvlek och efter många chanser var det rättvist att Inter fick ta ledningen. Diego Milito fick chansen från 20 meter och klippte till - efter en fin framspelning av Wesley Sneijder.

När matchen började lida mot sitt slut syntes det att Ryssarna var slitna och de var nöjda med att ta en 1-0-förlust borta.

Nu betyder det att Inter bara har ett måls ledning inför mötet i Ryssland nästa vecka. CSKA:s Milos Krasic fick ett gult kort i 32:a minuten - vilket betyder att han är avstängd i returmötet, tungt avbräck för laget. Inter brände massvis med chanser - något som de kan få betala för.

/
/
/
/

Häckens CL-resa över – PSG vann klart

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.