1 av 3
2 av 3
- Foto: Scanpix
3 av 3

Zanetti: "Vi kunde gjort tio mål"

Ett ineffektivt Inter besegrade CSKA Moskva med uddamålet, men enligt kaptenen Javier Zanetti borde Inter gjort ett par mål till.- I andra halvlek hade vi tio farliga målchanser, säger han.


MILANO. Diego Milito frälste Inter med matchens enda mål mot CSKA Moskva på San Siro. Men det är bara ett mål som skiljer lagen åt inför returen i Moskva och Inter hade dessutom flertalet jättelägen att öka på sin ledning.

Enligt Javier Zanetti kunde Inter gjort tio mål om man haft marginalerna på sin sida.

- Vi förtjänade att vinna, vi dominerade matchen och i andra halvlek hade vi tio farliga målchanser, säger argentinaren enligt Goal.com och fortsätter:

- CSKA är utan tvekan ett starkt lag, men vi gav dem inte några chanser att göra mål. Oturligt nog gjorde vi bara ett mål och vi hoppas att det räcker för att ta oss vidare.

Eto'o kräver fansens stöd

Lagkamraten Samuel Eto'o var däremot nöjd med segern och hoppas nu att supportrarna stödjer Inter i bortamatchen, precis som de gjorde mot Chelsea i åttondelsfinalen.

- Det var otroligt, säger Eto'o till Inter Channel och fortsätter:

- Nu, precis som mot Chelsea, väntar vi att alla ska vara där då vi slåss om en semifinalplats.

"Vi skapade inte tillräckligt"

Till skillnad från Inter brände inte CSKA Moskva några chanser, men det beror, dessvärre för Moskvas del, på att man heller inte kom till några farliga avslutslägen. Ryssarnas stjärnmålvakt Igor Akinfeev är besviken på lagets anfallsspel, men samtidigt nöjd med slutresultatet.

- Vi skapade inte tillräckligt med chanser och det är naturligtvis svårt att göra mål då, säger Akinfeev till Uefa.com.

- Vi spelade mot ett av de bästa lagen i Europa, så att förlora med 1-0 borta är inte så farligt.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!