William Gallas fick lämna planen på bår. Han riskerar att missa resten av säsongen.
1 av 3
William Gallas fick lämna planen på bår. Han riskerar att missa resten av säsongen. - Foto: Scanpix
Cesc Fabregas fick en spricka i vadbenet - han blir borta sex veckor - alltså resten av säsongen.
2 av 3
Cesc Fabregas fick en spricka i vadbenet - han blir borta sex veckor - alltså resten av säsongen. - Foto: Scanpix
Andrei Arshavin fick också en vadskada. Dock inte hans gamla, han blir borta kanske tre veckor tror han själv.
3 av 3
Andrei Arshavin fick också en vadskada. Dock inte hans gamla, han blir borta kanske tre veckor tror han själv. - Foto: Scanpix

Arsenal skadeskjutet - tre spelare borta

Det är klart att Cesc Fabregas, en av de tre spelarna som blev skadade i går blir borta resten av säsongen. De två andra, Andrei Arshavin och William Gallas linkade också av planen.


LONDON. Tre av Arsenals stjärnor blev i går skadade. Alla blev dessutom skadade i vaderna. Cesc Fabregas fick en spricka i vadbenet och blir borta i sex veckor. Det sägs däremot att VM inte ska vara någon fara för honom. Dock är det lite mer oklart kring de andra två, Andrei Arshavin och William Gallas.

William Gallas ser ut att gå samma tunga öde, som Fabregas, till mötes. Han blir troligtvis borta resten av säsongen. Han var just på väg tillbaka och man chansade genom att låta honom spela - chansningen lönade sig inte då han slog upp sin gamla skada.

Andrei Arshavin drog också på sig en vadskada - men det ser betydligt bättre ut för honom. Han kommer inte bli lika långvarigt frånvarande från spel.

– Kanske blir jag borta ett par, tre veckor. Det här är inte min gamla skada, det här är en ny, säger ryssen till sin egen hemsida.

Det här blir ett riktigt tungt avbräck för Arsenal som behöver all hjälp de kan få inför returmötet mot Barcelona på Camp Nou nästa veckan.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!