Torsdag 16 Sep
Stockholm

O'Neill tonar ner United-rykte

Aston Villas mittfältare James Milner är het, bland annat sägs Manchester United vilja värva stjärnan. Managern Martin O'Neill förnekar nu att han kommit på kant med ordföranden och ägaren Randy Lerner om en affär.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Mittfältaren James Milner går bra i Aston Villa. Managern Martin O'Neill tvingas nu gå ut och förneka ett verbalt bråk med ordföranden och ägaren Randy Lerner där bråket ska ha handlat om att Lerner är beredd att sälja mittfältaren till Manchester United.

- Det har rapporterats att jag kommit på kant med ordföranden efter tjafs om en övergång för James Milner till Manchester United. Det är skrattretande, säger O'Neill.

- Som spelare förtjänar James att spela i ett lag som United, jag tror inte för en sekund att toppklubbar inte är intresserade av James Milner. Han har varit lysande för oss denna säsong men det finns inte ett uns sanning i historien.

Samtidigt förnekar manager O'Neill ett annat rykte, nämligen att Lerner ska vara på väg att sälja klubben.

- Jag tror inte att han är redo att försvinna eller att han oroar sig över sina investeringar eftersom han vet att de finns där på planen. Vi har några spelare av toppkvalitet i den här klubben.

O'Neill menar att om man behöver pengar så kan man sälja någon eller några av de spelare som köpts in, dessutom gå med vinst på dem. Enligt managern har man investerat runt 80 miljoner pund under hans fyra år vid rodret.

Den 24-årige landslagsmannen Milner är fostrad i Leeds men värvades från Newcastle 2008. Under 2005-2006 var han inlånad från klubben.

Kommentera
Kopiera länk
Dela