- Foto: Scanpix

Pep: "Jag är lycklig för Zlatan"

Zlatan Ibrahimovic visade att han är tillbaka på allvar när han slog till med två drömmål mot Arsenal.- Han har utvecklats väl, säger Pep Guardiola.


BARCELONA. I onsdags gjorde Zlatan Ibrahimovic mål för fjärde matchen i rad när han med en elegant lobb och ett kanonskott gjorde livet surt för Arsenal. Det står utan tvekan klart att svensken har hittat tillbaka till gammal god form och alllra gladast, förutom Zlatan, är förmodligen tränaren Pep Guardiola.

- Jag är lycklig att det går bra för honom. Han har mycket frihet på planen och det har han vetat sedan dag ett, säger Guardiola enligt Marca och fortsätter:

- Han har utvecklats väl. Det här är processer (sviktande målform) som spelare undergår. I slutändan sitter målen alltid i huvudet.

"El Clásico vilken match som helst"

Uppladdningen inför El Clásico har redan börjat och ordkrigen är i full gång. Men nu menar Pep Guardiola att supermötet med antagonisten är som vilken match som helst.

- Det finns ett liv innan matchen på Santiago Bernabeu och efteråt har vi andra matcher som är väldigt viktiga. Det finns massor av poäng att spela om och de här matcherna är lika svåra som den mot Real Madrid, förklarar succétränaren.

 

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!