Sir Alex Ferguson är rosenrasande på domarnas insats.
Sir Alex Ferguson är rosenrasande på domarnas insats. - Foto: SCANPIX/AP

Ferguson rasande på domaren

Didier Drogba avgjorde mot Manchester United med ett offsidemål. Om Sir Alex Ferguson är ilsken? Dum fråga.– Det var en väldigt, väldigt dålig insats, säger Unitedtränaren och syftar på linjedomarens bedömning vid 2-0-målet.


MANCHESTER. Sir Alex Ferguson var inte helt oväntat väldigt kritisk till linjedomarens insats efter hemmaförlusten mot Chelsea, där en offsidestående Didier Drogba avgjorde med 2-0-målet.

– I en sådan här stor match krävs det att det att domare av hög kvalitet och det hade vi inte i dag. Det var en väldigt, väldigt dålig insats, säger den ursinnige Manchester United-tränaren enligt Sky Sports.

– Vad jag inte förstår är att linjemannen står rakt i linje med honom. Det finns ingen framför honom och ändå bedömer han det fel, fortsätter han.

Med fem omgångar kvar leder nu Chelsea tabellen med två poäng före United – och Sir Alex konstaterar att Londonlaget sitter i förarsätet.

– Fem matcher kvar, de är två poäng före oss och har gjort fyra mer mål – de sitter i förarsätet. Chelsea är favoriter nu, det är inget snack om saken. Jag är säker på att vi kan svara, men vi kan vinna de fem resterande matcherna och ändå inte vinna.

Huvuddomaren Mike Dean har minst sagt varit i centrum den senaste veckan. I söndags missade Dean Martin Olssons filmning som innebar att Blackburn kunde avgöra på straff mot Burnley.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!