Missnöjet med de nuvarande ägarna är stort bland Liverpool-fansen.
1 av 3
Missnöjet med de nuvarande ägarna är stort bland Liverpool-fansen. - Foto: SCANPIX/AP
Liverpool befinner sig i en djup kris.
2 av 3
Liverpool befinner sig i en djup kris. - Foto: SCANPIX/AP
Delägaren Tom Hicks har inte den bästa relationen med sin kollega George Gillett.
3 av 3
Delägaren Tom Hicks har inte den bästa relationen med sin kollega George Gillett. - Foto: SCANPIX/AP

Liverpool förväntas tacka nej till miljardbud

Liverpool har en skuld på 2,6 miljarder kronor. Trots det förväntas klubben tacka nej till en miljardbud från det amerikanska bolaget Rhône Group.


Det är inte mycket som har gått Liverpools väg den här säsongen. Laget har inte presterat och riskerar att missa Champions League-platsen.

Ekonomin är mer eller mindre körd i botten och faran för en spelarflykt svävar runt Merseyside-laget samtidigt som klubbens ägare George Gillett och Tom Hicks har sina egna dispyter.

Krisen hos den anrika klubben är djup och Liverpool har en skuld på 2,6 miljard kronor. Enligt The Independent kommer Liverpool ändå att tacka nej till ett bud på över en miljarder kronor från New York-bolaget Rhône Group, som skulle kunna rädda dem från det djupa hålet de befinner sig i.

Enligt uppgifter vill de potentiella investerarna betala Liverpools skyhöga skulder, i utbyte mot 40 procent av klubbens ägarskap.

"The Reds" har dock endast till i morgon att bestämma sig hur de kommer att agera, då deadlinen går ut just den femte april.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!