Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Elm byttes ut - då kom målen för Fulham

- 04/04/2010, 18:53 -

Scanpix

David Elm var återigen tillbaka i Fulhams startelva, men när laget låg under i paus hemma mot Wigan valde tränaren Roy Hogdson att byta ut svensken. Då tog Fulham tag i spelet och vände och vann.

FULHAM. Efter fyra raka matcher utan seger i Premier League bestämde sig tränaren Roy Hogdson för att ge David Elm chansen från start i hemmamötet med 16:e-placerade Wigan.

Elm, som dragits med sjukdom, fick en ypperlig chans att ge Fulham ledningen när han kom fri på vänsterkanten, men hans skott var för tamt. En stund senare fick han i stället se gästernas Jason Scotland bryta dödläget och med 0-1 i baken inför andra halvlek valde Hogdson att ta saken i egna händer.

Ut gick Elm och in kom Romalånet Stefano Okaka, som tog tillfället i akt och kvitterade direkt. Fulham jagar en topp tioplacering i Premier League och nöjde sig definitivt inte med ett oavgjort resultat.

Hemmalaget tryckte på och fick till slut utdelning när norske försvararen Brede Hangeland satte pannan till på en hörna. Fulham vann med 2-1 och ligger nu bara en poäng bakom Stoke, som är tia i tabellen.