Svensk doldis tvåmålsskytt i Holland

Svenske talangen Samuel Armenteros hoppade in i andra halvlek för sitt Heracles Almelo och passade på att sänka NEC Nijmegen med två fullträffar.

ALMELO. Toppaspiranten Heracles Almelo hade inte lyckats få till det i första halvlek mot bottenlaget NEC Nijmegen på hemmaplan. Då fick den svenske doldisen, tillika talangen, Samuel Armenteros chansen, och som han tog den.

Efter att ha fått skjuta in sig ett tag, bestämde sig 19-åringen till slut för att ge Heracles Almelo ledningen i den 80:e minuten. Men Armenteros var ännu inte nöjd och spädde på sin målskörd ytterligare bara fem minuter senare.

Slutresultatet skrevs till 2-0 och tack vare Armenteros två mål har Heracles fortfarande chans på en Europacupplats. Noterbart från matchen är för övrigt att NEC:s Erton Fejzullahu fick se hela matchen från bänken.