- Foto: Scanpix

Efter bråket - Balotelli tillbaka i Inters trupp

Ett upphaussat bråk med Jose Mourinho gjorde att Mario Balotelli inte fick speltid, men nu är han tillbaka i Inters trupp till Champions Leage-kvartsfinalen mot CSKA Moskva.


MOSKVA. För två veckor sedan uppdagades en dispyt mellan Jose Mourinho och supertalangen Mario Balotelli. Den portugisiske stjärntränaren valde att inte ens ta med Balotelli i Inters trupp till mötet med Chelsea i Champions League.

Balotelli lät sig inte påverkas och tog på sig en Milantröja i teveprogrammet Striscia la notizia. Men kort därefter bad "Super Mario" om ursäkt och Mourinho var inte sen med att lyssna.

Den 19-årige anfallaren fick chansen från start i Serie A-mötet med Bologna nyligen och tackade med ett mål. Nu får Balotelli även kliva in i den europeiska fotbollens finrum igen.

Mourinho har nämligen tagit ut Balotelli i den trupp som rest till Ryssland för att ta sig an CSKA Moskva i den avgörande kvartsfinalen av Champions League.

Inters trupp:

Målvakter: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni

Backar: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu

Mittfältare: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 15 Rene Krhin, 17 McDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso

Forwards: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!