Tisdag 7 Dec
Stockholm

Bordeaux har inte gett upp: "Allt kan hända"

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Kim Källströms Lyon har ett stort övertag inför returen mot Bordeaux. Men ännu har de regerande franska mästarna inte gett upp hoppet.- Vi vet att allting är möjligt, säger Alou Diarra.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

BORDEAUX. För en vecka sedan skapade Lyon sig ett väldigt fint utgångsläge när man besegrade Bordeaux med klara 3-1 på hemmaplan. Lyon var även spelmässigt klart bättre och som grädden på moset svarade Lisandro López för två nya mål.

När Bordeaux på onsdagskvällen tar emot de franska ligaledarna på Stade Chaban Delmas måste man vinna med minst två mål för att ta sig vidare till semifinal. I nuläget ser det därmed inte ljust ut för Bordeaux, men enligt Alou Diarra finns det mycket att spela om.

- Vi måste visa prov på mental styrka. Efter första matchen vet vi att allting är möjligt, säger Bordeaux-kaptenen till Uefa:s hemsida.

Den 28-årige mittfältaren medger dock att laget har problem i defensiven men att man har kapaciteten att stänga ytorna för Lyon.

- Vi har haft svårigheter i försvaret den senaste tiden, det är sant, men vi måste stoppa dem. Vi måste visa på planen att vi kan göra det, förklarar Diarra och fortsätter:

- Det finns ingen anledning att sätta press på oss själva, utan vi måste njuta av matchen.

För svensk del riktas blickarna mot Kim Källström som givetvis hoppas på en startplats. I senaste matchen mot Bordeaux fick svensken dock hoppa in och mycket tyder på att samma visa utspelar sig även i kväll.

Kommentera
Kopiera länk
Dela