Robbens drömmål sänkte United

Bayern München vände 3-0-underläge till 3-2 efter ett drömmål av Arjen Robben. Tyskarna gick vidare på fler gjorda bortamål.– Det är ett exceptionellt mål, det är en enorm träff av Robben, säger Alex Ferguson.

MANCHESTER. Manchester United fick en drömstart på matchen. Redan efter två minuter gjorde Darron Gibson 1-0. Bara tre minuter senare utökade Nani ledningen. Portugisen klackade in Antonio Valencias låga inlägg. Nani satte även 3-0 med fyra minuter kvar av den första halvleken. Allting pekade då på engelskt avancemang.

Drömmål av Robben

Sedan började vändningen för Bayern München. Bara två minuter efter 3-0-målet reducerade Ivica Olic. Tidigt i den andra halvleken blev Unitedbacken Rafael utvisad efter att ha dragit på sig två gula kort.

Med kvarten kvar kom målet som tog Bayern vidare. Franck Ribery slog en hörna som gick ut till Arjen Robben, vid straffområdeslinjen, som drog till på volley som gick in bakom Edwin van der Sar.

Tack vare målet gick tyskarna vidare till semifinal på fler gjorda bortamål. I semifinal väntar Kim Källströms Lyon.

”Typiskt tyskar”

Alex Ferguson var inte nöjd med utvisningen på den unga brassen Rafael.

– Men de (Bayern) fick honom utvisad, alla springer mot domaren, typiskt tyskar, säger Sir Alex till ITV Sport efter matchen.

Wayne Rooney startade matchen men tvingades utgå i andra halvlek.

– Jag tror inte det är allvarligt, det är baravävnad och blodkärl som brast. Jag är säker på att han kommer att vara okej till den kommande veckan, säger skotten.

/
/
/

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

igår 21:16
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

igår 20:40
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.