Tisdag 30 Nov
Stockholm

Ronaldo räds inte Messi

Cristiano tror på en Real Madrid-seger.
Cristiano tror på en Real Madrid-seger. Foto: SCANPIX/AP

El Clásico stundar och en match mellan Cristiano Ronaldo och Lionel Messi likaså. Men Real Madrids mittfältsstjärna vill inte att det ska riktas allt förmycket fokus på dem.- Alla pratar om mig och Messi men det är inte bara vi som kommer att spela, säger han.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

MADRID. På lördagen är det dags för kanske världens hetaste fotbollsmatch att avgöras. Det handlar om El Clásico mellan Real Madrid och Barcelona - ett Barcelona med en viss Lionel Messi.

Men "Los Blancos" superstjärna Cristiano Ronaldo räds inte den lille argentinaren, och menar att han snart kommer att vara minst lika bra i ligan som sin sydamerikanske rival.

- Messi gör en helt fantastisk säsong nu. Han gör många mål och han är och kommer säkert alltid att vara bland de bästa spelarna i världen. Själv gör jag ett bra jobb i min första säsong i Spanien och jag är säker att jag med tiden även jag kommer att bli en av de allra bästa, säger Ronaldo enligt Marca, och fortsätter:

- Alla pratar om mig och Messi men det är inte bara vi som kommer att spela. Det här är ingen individuell drabbning.

Den portugisiske mittfältaren menar att det är en svår match som väntar, men till slut kommer det ändå vara Real Madrid som lämnar Santiago Bernabeu gröna gräsmatta som segrare.

- Jag förväntar mig ta hem matchbollen efteråt, säger han.

Kommentera
Kopiera länk
Dela