Tisdag 30 Nov
Stockholm

Evra: "Nu vinner United ligan"

1 av 7
2 av 7
3 av 7
4 av 7
5 av 7
6 av 7
7 av 7

Med Manchester United ute ur Champions League kan man nu koncentrera sig på ligaspelet. Och Patrice Evra tror United fixar biffen. ”Med rätt inställning kan ingen stoppa oss”, säger försvararen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Manchester United åkte lite otippat ur Champions League efter dubbelmötet med Bayern München. Uniteds försvarare Patrice Evra har dock gråtit färdigt.

- Jag förväntade inte att vi skulle åka ur som vi gjorde. Men nu är vi borta från Europa eftersom vi inte förtjänade att gå vidare, säger fransmannen på klubbens hemsida.

Han försvarar också backkollegan Rafael som blev utvisad i kvartsfinalmötet.

- Jag hör en massa människor som skyller på Rafael men jag förstår inte det. Han är en ung spelare. Okej, han blev utvisad, men Manchester United kan vinna matcher med tio man.

- Ska man skylla på någon så skyll på hela laget. Kanske gjorde vi inte vårt jobb i det första mötet, tillägger han.

Nu är det fokus på Premier League som gäller, United är två pinnar bakom Chelsea efter att Londongänget vunnit med 2-1 på Old Trafford förra helgen

- Jag var upprörd i onsdags kväll men när jag vaknade dagen därpå sa jag till mig själv ”Pat, du har privilegiet att kunna vinna ligan igen, för fjärde året i rad”. Och det är ingenting som jag säger bara för att se bra ut i en intervju, jag tror verkligen på det här. Jag var ledsen i onsdags men nu är jag okej. Jag är redo att ta striden.

- Manchester United måste vinna fem raka matcher. Är det svårt? Jag tror inte det. Jag tror att vi kan klara det, men det enda sättet att göra det på är genom att ha rätt inställning. När United spelar med rätt inställning kan ingen stoppa oss.

Även Arsenal har en liten chans på titeln då man är en pinne bakom United och ytterligare två efter Chelsea.

Kommentera
Kopiera länk
Dela