1 av 18
- Foto: Scanpix
2 av 18
- Foto: Scanpix
3 av 18
- Foto: Scanpix
4 av 18
- Foto: Scanpix
5 av 18
- Foto: Scanpix
6 av 18
- Foto: Scanpix
7 av 18
- Foto: Scanpix
8 av 18
- Foto: Scanpix
9 av 18
- Foto: Scanpix
10 av 18
- Foto: Scanpix
11 av 18
- Foto: Scanpix
12 av 18
- Foto: Scanpix
13 av 18
- Foto: Scanpix
14 av 18
- Foto: Scanpix
15 av 18
- Foto: Scanpix
16 av 18
17 av 18
- Foto: Scanpix
18 av 18
- Foto: Scanpix

Ancelotti: "En match i taget"

Chelsea är i FA-cupfinal efter gårdagens seger mot Aston Villa. Men Carlo Ancelotti vill inte tänka i titeltermer utan fokusera på nästa match. ”Jag vill inte tänka på vad vi kan vinna”, säger han.


LONDON. Aston Villa tog inte chansen att nå finalen i FA-cupen, Chelsea blev för svåra på Wembley och vann semifinalen med 3-0. Didier Drogba satte första målet och sedan kom fullträffar från Flouren Malouda och Frank Lampard i slutminuterna.

- Det går bra för oss just nu eftersom vi är trygga i oss själva och motiverade. Men jag vill inte tänka på vad vi kan vinna, jag vill fokusera på nästa match, säger Carlo Ancelotti enligt Sky Sports.

Givetvis är han lycklig över chansen att ta en dubbel men uppmanade efter matchen spelarna att koncentrera sig på veckans match mot Bolton.

- Vi är glada över att vara i final, men nu har vi fem ligamatcher att spela med start mot Bolton på tisdag.

I matchen tyckte Villas coach Martin O’Neill att Villa skulle haft en straff då John Obi Mikel gick hårt åt Gabriel Agbonlahor.

- Det kunde ha varit en straff, och det kunde inte ha varit det. Det var en mycket kraftfull tackling i vår box men domaren blåste inte. Hade han gjort det hade det varit rätt att döma straff.

I dag, söndag, möts Tottenham och Portsmouth i den andra semifinalen. Även denna match spelas på Wembley Stadium.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

igår 19:54
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.