Ji-Sung Park grämer sig efter en missad chans.
Ji-Sung Park grämer sig efter en missad chans. - Foto: SCANPIX/AP

United tappar mark - fick endast oavgjort

Chelsea kan rycka ifrån i toppen efter att Manchester United endast fått 0-0 borta mot Blackburn.

LANCASHIRE. Manchester United tappade två viktiga poäng i jakten på ligaguldet när Blackburn gästades. "De röda djävlarna" fick endast 0-0 mot Martin Olssons lag och gav därmed Chelsea ett ypperligt läge att dra ifrån.

United dominerade den första halvleken stort och ett mål låg i luften. Men hemmalaget höll gästerna borta och såg till att det fortfarande var mållöst när domaren blåste av för halvtid.

I den andra halvleken var det ett helt nytt Blackburn som äntrade gräsmattan. Martin Olsson hotade tillsammans med sina lagkamrater de desperata bortaspelarna vid flera tillfällen och var värda minst en poäng. En poäng som de till slut även fick.

Resultatet innebär att Arsenal kan gå om Manchester United om de vinner mot Tottenham den kommande onsdagen.

Martin Olsson gjorde en riktigt bra insats för sitt Blackburn och fick spela hela matchen.