- Foto: Scanpix

Ferguson: "Titeln glider ifrån oss"

Efter det blytunga poängtappet borta mot Blackburn erkänner Sir Alex Ferguson att titeln är på väg att glida ur händerna på Manchester United.- Chelsea har ett stort försprång, säger han.


LANCASHIRE. Utslaget ur Champions League mot Bayern München, men det stannade inte där. Under söndagseftermiddagen tappade Manchester United poäng borta mot Blackburn och i samma veva försvann förmodligen ligatiteln ur sikte.

Det medger även United-tränaren Sir Alex Ferguson, som tror att Chelsea kommer ha ett försprång på fyra poäng inför nästa omgång.

- Titeln glider ifrån oss. Vi var tvungna att vinna i dag. Nu är vi en poäng bakom Chelsea och de har en match framför sig som förmodligen ökar på avståndet till fyra poäng, säger Ferguson till Sky Sports.

Trots att Manchester-laget inte lyckades göra ett enda mål framåt i Wayne Rooneys frånvaro anser Ferguson att man spelade bra.

- Spelarna gav verkligen allt i dag, de stod för en stark insats. Vi hade otur att Rio Ferdinand skadade sig med tio minuter kvar att spela, förklarar Ferguson och fortsätter:

- Spelet på sista tredjedelen av planen var inte tillräckligt bra, är jag rädd för. Vi hade chanserna i matchen och jag tror inte de hade några farligheter alls.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!