- Foto: Bildbyrån

Formsvag Berbatov kan offras till sommaren

Manchester United är på väg att tappa Premier League-titeln till Chelsea och nu planerar Sir Alex Ferguson att rensa i truppen. Dimitar Berbatov är en av spelarna som kan tvingas lämna.


MANCHESTER. Champions League-drömmen har redan glidit ur händerna på Sir Alex Fergusons mannar och även Premier League-titeln känns långt borta efter helgens poängtapp borta mot Blackburn.

Därav vill Sir Alex Ferguson se ett par förändringar inför kommande säsong. Redan i morgon avgörs Dimitar Berbatovs öde, skriver Daily Mirror.

Berbatov har långt ifrån imponerat och varit i usel form på sistone och United vill därför köpa in en matchvinnare, som ska leverera när Wayne Rooney inte finns på planen.

Högst upp på önskelistan finns Valencias målmaskin David Villa, som under ett bra tag ryktats vara på väg till den engelska storklubben. Förutom Villa nämns även Chris Smalling och Javier Hernandez som möjliga värvningar.

På lördag tar sig Manchester United an Manchester City på bortaplan i ett stekhett derby och frågan är om Berbatov får chansen att övertyga Ferguson om att han ska stanna kvar.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Uppgifter: Hirscher siktar på comeback

Mål av Forsberg när Nashville utjämnade

1 timme sedan
Filip Forsberg fortsätter leverera för sitt Nashville Predators i NHL-ishockeyn. I den andra åttondelsfinalen mot Vancouver gjorde svensken det matchavgörande målet, och Nashville utjämnar därmed serien till 1–1 i matcher.

Florida vann efter galna räddningar

3 timmar sedan
Två spektakulära ingripanden i målburen var den stora snackisen efter att Florida besegrade Tampa Bay med 3–2 i förlängning i den andra matchen mellan lagen i Stanley Cup-slutspelet.

Målpremiär för Zibanejad när Rangers vann

idag 04:50
New York Rangers besegrade Washington med 4–3 i den andra slutspelsmatchen. Rangers svenske stjärna Mika Zibanejad gjorde sitt första slutspelsmål för säsongen när New York-laget utökade sin ledning i matchserien.

Nylander "en möjlighet" nästa match

idag 03:18
Torontos svenske storstjärna William Nylander har missat de två första slutspelsmatcherna mot Boston på grund av en hittills inte avslöjad skada. Inför den tredje matchen mellan lagen kan han dock eventuellt komma till spel, skriver nhl.com.

Ännu en missad chans: "Känns tomt"

igår 23:24
Ännu ett missat kval – ännu en missad möjlighet. Mesta mästarna Djurgården får spela i näst högsta serien för tredje säsongen i rad – det har inte hänt sedan 1940-talet. Det känns tomt och tufft. Mest tomt, säger lagkaptenen Marcus Krüger.