Zlatan kan spela mot Inter.
1 av 2
Zlatan kan spela mot Inter. - Foto: SCANPIX/AP
2 av 2
- Foto: SCANPIX/AP

Zlatan tillbaka mot Inter

Publicerades: 13 Apr 2010, 18:32, Uppdaterades: 14 Apr 2010, 14:56

Här är Barcelonas drömbesked. Zlatan Ibrahimovics vadskada läker bra och svensken kan vara med i semifinalmötena i Champions League mot Inter.


BARCELONA. Zlatan Ibrahimovic är snart tillbaka på planen igen. Inför matchen mot Athletic Bilbao skadade svensken vaden och har missat supermatcherna mot Arsenal och Real Madrid.

Läkningen av vadskadan går bra och svensken förväntas vara tillbaka i träning i slutet av veckan, skriver Barcelona på sin hemsida.

Spelarfacket i Spanien strejkar och helgens ligaomgång riskerar att bli uppskjuten. Barcelona ställs mot Espanyol på lördagen. Däremot kan svensken spela i semifinalmötena i Champions League mot sin gamla klubb Inter.

/
/
/
/
Relaterat
Zlatan strejkar - stoppar toppmatcher i La Liga
Samtliga spelare i La Liga, inklusive Zlatan Ibrahimovic, går ut i strejk den 16 till 19 april, vilket innebär att stormatcher som Barcelona mot Espanyol och Real Madrid mot Valencia skjuts upp.
Iniesta skadad - missar supermatcherna mot Inter
Barcelona får klara sig utan Andrés Iniesta i en månad, vilket innebär att spanjoren missar Champions League-semifinalerna mot Inter.
Zlatan missar supermötet
Zlatan Ibrahimovic kan inte medverka i El Clásico i helgen på grund av vadskadan som stoppade ”Ibra” i returmötet mot Arsenal i veckan.– Vi kommer att sakna honom mycket, säger ”Pep”.
Zlatan: "Jag gillar inte att förlora"
Med två dagar kvar till El Clásico kämpar Zlatan Ibrahimovic för att bli matchklar och han passar under tiden på att skicka en hälsning till Cristiano Ronaldo och Real Madrid. "Jag gillar inte att förlora", säger svensken inför prestigemötet.
Senaste nytt

Erabi Hammarbys derbyhjälte efter premiärmål

igår 21:18

Dubbla världsrekord – Kipyegon slog till igen

igår 20:34
Världsrekord – igen. Faith Kipyegon, Kenya, slog sitt andra världsrekord på en vecka när hon vann 5 000 meter i Diamond League i Paris. Även Lamecha Girma, Etiopien, slog till på 3 000 meter hinder och putsade ett 19 år gammalt rekord.

Bara oavgjort för Rosengård: Parkerar bussen

igår 20:06
Rosengård jagar topplagen i damallsvenskan. 0–0 borta mot Uppsala tar inte skåningarna särskilt mycket närmare. Det känns som att de står med sin parkerade buss framför deras mål, säger Emma Jansson i Viaplay.

Inzaghi: Har en plan för att stoppa Haaland

igår 19:22
Hur stoppar man Manchester Citys Erling Braut Haaland? Inters tränare Simone Inzaghi har i alla fall en plan. Jag har förberett något, säger Inzaghi till Nettavisen inför Champions League-finalen.

Svenskarna långt från täten: "Vad händer?"

igår 18:54
De kommer från England, Tyskland, Skottland, Danmark, Sydafrika och Finland... men inte Sverige. De blågula golfhoppen lyser med sin frånvaro i toppen av Scandinavian Mixed.

Sörenstams sista show i Sverige: "Det här räcker"

igår 18:38
Var fredagens runda Annika Sörenstams sista show i Sverige? Mycket talar för det. Jag tror att det här räcker, säger golfikonen efter att ha missat kvalgränsen på Ullna.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.