Måndag 18 Okt
Stockholm

Ligan kan avgöras - då är Rooney tillbaka

Derbyt på lördag mot Manchester City är en riktig ödesmatch för Manchester United. Men lagom till det stekheta derbyt väntas Wayne Rooney vara tillbaka från sin skada.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

MANCHESTER. För två veckor sedan åkte Manchester Uniteds anfallsstjäna Wayne Rooney på en ligamentskada i bortamötet med Bayern München i Champions League.

Det ryktades länge om att engelsmannen skulle bli borta i flera veckor, men förvånansvärt nog gjorde Rooney blixtcomeback redan veckan efter i returmatchen mot Bayern.

Visserligen blev det ingen lyckad kväll för varken 24-åringen eller United. Manchester-klubben åkte ut ur den anrika turneringen, samtidigt som Rooney återigen fick känningar på grund av sin skada.

Men nu verkar Rooney, som gjort 35 mål under säsongen, vara i matchduglig form. Daily Mirror skriver i dag att engelsmannen fått ett speciellt träningsprogram att följa och nyligen förklarade han för Sir Alex Ferguson att kände sig redo inför lördagens derby mot Manchester City.

Matchen är utan tvekan extremt betydelsefull för Manchester United. Det är vinna eller försvinna för klubbens del och skulle man åka på en förlust ska det oerhört mycket till för att både Chelsea eller Arsenal ska tappa i toppen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela