Kommer Bendtner att sänka Tottenham i kväll?
1 av 2
Kommer Bendtner att sänka Tottenham i kväll? - Foto: SCANPIX/AP
Får Defoe och Tottenham jubla i kväll?
2 av 2
Får Defoe och Tottenham jubla i kväll? - Foto: SCANPIX/AP

Skadeskjutet Londonderby

I kväll är det dags för derby mellan Tottenham och Arsenal. Läs allting inför inför matchen här.


LONDON. Derbymatch mellan två av Londons norra lag. Champions League-jaganade Tottenham tar emot Arsenal på White Hart Lane.

Tottenham har hela sju spelare borta på grund av skador och avstängningar. Carlo Cudicini, Jonathan Woodgate, Wilson Palacios, Jermaine Jenas, Aaron Lennon och Niko Kranjcar är borta. Det är osäkert om Ledley King kan vara med. Mittbacken kommer att testas sent.

Även Arsenal dras med mängder av skador. Alex Song är skadad och kan inte medverka. Desto tyngre är det för Andrey Arshavin, William Gallas och Cesc Fabregas som troligen missar resen av säsongen. Det är redan klart att Johan Djourou, Aaron Ramsey och Kieran Gibbs missar resten av säsongen. En ljusglimt för ”The Gunners” är att holländaren Robin van Persie är tillbaka i laget. Anfallaren är uttagen i truppen.

Matchen är viktig för båda lagen. Tottenham kan haka på kampen om den sista Champions League-platsen. En vinst och ”Spurs” är en poäng bakom Manchester City. Arsenal går vid seger upp på andraplats och förbi Manchester United.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!