Torsdag 21 Okt
Stockholm

Juves fans fick nog - attackerade egna spelarbussen

Juventus anlände till Milano under torsdagen för att ladda upp inför säsongens viktigaste match, Derby d'italia mot Inter. Då attackerades Turin-lagets spelarbuss av de egna supportrarna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

MILANO. Med värvningar som Diego och Felipe Melo väntade sig många att Juventus skulle kunna utmana i toppen av Serie A och dessutom ta sig långt i Champions Leauge.

Men de supportrar som inför säsongen trodde på titlar blev snabbt besvikna. Turin-laget åkte ut ur Champions League i gruppspelet och det har inte gått mycket bättre i ligan.

Med fem omgångar kvar att spela ligger man på en föga imponerade sjätteplats, fyra poäng upp till kvalplatsen för Champions League. Och de supportrarna som trodde på titlar verka ha varit många.

För när Juve anlände till hotellet i Milano under torsdagskvällen för att förbereda sig inför säsongens viktigaste match, Derby d'italia mot Inter, hade runt 50 av klubbens supportrar tagit sig dit för att attackera lagets spelarbuss, skriver La Gazzetta dello Sport.

Spelarna möttes av rökbomber och ägg som kastades mot spelarbussen och inne på hotellet rapporteras ett pyrotekniskt föremål ha hittats.

Lyckligtvis klarade sig alla oskadda, men hotellet bevakades trots det av poliser under torsdagsnatten.

Kommentera
Kopiera länk
Dela