Roy ser fram emot matchen mot Wolfsburg.
Roy ser fram emot matchen mot Wolfsburg. - Foto: Scanpix/AP

Hodgson prioriterar Europa League

Roy Hodgson tänker trots helgens ligamatch mot Wolves på den första semifinalen i Europa League.”En semifinal är en stor grej för alla klubbar”, säger Fulhamtränaren.


LONDON. Fulham har övertygat i Europa League den här säsongen. Roy Hodgsons mannar är framme i semifinal där de ställs mot Hamburg. Nästa torsdag spelas den första semifinalen – och Fulham har svårt att koncentrera sig på helgens ligamatch mot Wolves.

– Jag skulle kunna säga att vi bara fokuserar på matchen mot Wolves och att vi inte tänker på Hamburg – men om jag sade det skulle folk inte tro det eftersom alla som vet vad det handlar om inser att en sådan semifinal är en stor grej för alla klubbar, säger Roy Hodgson till Sky Sports.

”Vi är väldigt glada”

”The Cottagers” har inte haft någon framgång i Europa och Hodgson vill gärna stå som segrare.

– Som klubb har Fulham inte haft några framgångar i Europa så självklart har vi det i bakhuvudet. Det var flera hundra klubbar som gick in i Europa League och vi är väldigt glada att vara ett utav de fyra återstående lagen.

Vill förstärka laget i sommar

Hodgson, som tidigare tränat Halmstad, Örebro och Malmö FF i Sverige, letar spelare för fullt inför nästa säsong.

– Vi har inga avtal klara just nu. Men det är något som våra scouter jobbar på dagligen. De arbetar hårt för att försöka hitta namn och föreslå spelare.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!