8 av 10
9 av 10
10 av 10

Målvaktstabbe krossade Arsenals titeldrömmar

Arsene Wenger petade Manuel Almunia och lät Lukasz Fabianski vakta målet borta mot Wigan. I efterhand ångrar sig tränaren nog. Fabianski fumlade nämligen in en boll i Arsenals osannolika tapp från 2-0 till 2-3 – på tio minuter.

WIGAN. Om Arsenal inte var uträknat i Premier Leagues titelrace innan så är man det definitivt nu. Trots en 2-0-ledning med tio minuter kvar borta mot Wigan blev det en chockförlust för Londonlaget.

Ben Watson reducerade till 2-1 i den 80:e minuten, innan Titus Bramble kvitterade efter att Arsenalkeepern Lukasz Fabianski inte lyckats hålla bollen på en hörna. Fabianski som för övrigt fick chansen i mål istället för spanjoren Manuel Almunia, som blev förpassad till läktaren av tränaren Arsene Wenger.

På stopptid fullbordade Charles N'Zogbia den makalösa vändingen när han efter att ha tagit sig förbi tre försvarar bombade in bollen i mål via stolpen.

I och med förlusten så ligger Arsenal sex poäng bakom serieledande Chelsea, med endast tre matcher kvar att spela. För Wigan var trepoängaren livsviktig då man säkrade nytt kontrakt.