Stockholm

Pazzini krossade Milans gulddrömmar

1 av 2
. Foto: Bildbyrån
2 av 2
. Foto: Scanpix

Milan föll på bortaplan mot Sampdoria efter att Giampaolo Pazzini avgjort på tilläggstid och nu är man långt efter Inter och Roma i toppen av Serie A.


Läs mer

GENOA. Milan hade bara tagit en enda vinst på de fem senaste matcherna i Serie A, men den negativa trenden såg ut att vända när Marco Borriello vackert nickade 0-1 i den 20:e minuten borta mot Sampdoria.

Ett omständigt Milan hade därefter svårt att skapa målchanser, samtidigt som Sampdoria greppade tag om matchen. Trots det gick Milan in i halvtidsvila i ledning, men i andra halvlek mäktade man inte med att hålla tätt bakåt.

Tio minuter in på halvleken tilldömdes Sampdoria straffspark och den evige talangen Antonio Cassano sköt in kvitteringen lågt i Didas högra hörn.

För att haka på i ligatoppen jagade Milan ett segermål, men det straffade sig i stället bakåt. På en kontring kom hemmalaget runt på kanten och på det efterföljande inlägget kunde måltjuven Giampaolo Pazzini distinkt nicka in avgörandet.

Förlusten innebär att Milan nu är hela sex poäng efter serieledaren Inter med fyra omgångar kvar att spela. Dessutom är man bakom Roma, som vid vinst i kväll mot Lazio går förbi Inter med en poäng.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.