José Mourinho menar att Inter är mycket bättre nu än vad de var senast de ställdes mot Barcelona.
1 av 2
José Mourinho menar att Inter är mycket bättre nu än vad de var senast de ställdes mot Barcelona.
I morgon drabbas Inter och Barcelona samman.
2 av 2
I morgon drabbas Inter och Barcelona samman.

Mourinho försäkrar: "Vi är mycket bättre nu"

José Mourinho tror på sitt Inter inför morgondagens möte med Barcelona och menar att de är mycket bättre nu än senast.


MILANO. De har redan drabbats samman i gruppspelet. Där tystade Barcelona enkelt sina italienska motståndare Inter genom att först knipa en poäng på Stadio Giuseppe Meazza och sedan hemmaslå Serie A-mästarna med 2-0.

Nu, endast ett steg ifrån finalen på Santiago Bernabeu-stadion, ställs "Nerazzurri" och "Blaugrana" återigen mot varandra. Men någon repris av det första dubbelmötet kommer det inte att bli. Inte om du väljer att tro på José Mourinho i alla fall.

- Barcelona visade prov på sin dominans och slog oss utan några som helst problem. Vi var helt chanslösa. Men det var i november. Barcelona är fortfarande samma starka lag, men vi är mycket bättre nu än vad vi var då, säger Inter-tränaren enligt Marca.

Många håller det katalanska laget som klara favoriter till morgondagens glödheta match. Men "Mou" håller inte med och menar att vad som helst kan hända.

- Jag accepterar att fotbollsvärlden håller dem som favoriter. Men jag tycker att det är 50-50.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Felfritt igen av von Eckermann – svensk ledning

"Svennis" rörd av hyllningarna på Gamla Ullevi

1 timme sedan
1982 lyfte han IFK Göteborg till Europas topp. 42 år efter "Blåvitts" chockseger i Uefacupen är Sven-Göran Eriksson på avskedsturné. "Svennis" hyllades på ett välfyllt Gamla Ullevi av klubben där hans tränarkarriär tog superfart.

Fördel Chelsea – vann svenskmötet i Barcelona

1 timme sedan
Det är fördel Chelsea i Champions League-semifinalen mot Barcelona. Johanna Rytting Kaneryds lag vann överraskande på bortaplan över Fridolina Rolfös klubb i den första matchen med 1–0.

Armand Duplantis sätter nytt världsrekord

3 timmar sedan
Stavhopparen Armand Duplantis sätter nytt världsrekord med 6,24 på Diamond League-premiären i Xiamen, Kina.

Hedman: "Tillbaka på nivån där jag hör hemma"

idag 12:04
Efter tre raka finaler åkte Victor Hedmans Tampa Bay ut direkt i Stanley Cup-slutspelet förra året. Om det var slutet på en era? Absolut inte. Förhoppningsvis var det min sista långa sommar i min karriär, säger NHL-stjärnan inför årets drama.

Testades positivt för dopning – tävlade i OS ändå

idag 11:22
23 kinesiska simmare testades positivt för dopning – men fick ändå fortsätta tävla. 13 av dessa deltog senare vid OS i Tokyo 2021 och vann bland annat tre guldmedaljer. Det avslöjar Daily Telegraph, New York Times och ARD under lördagen.