1 av 3
- Foto: Scanpix
2 av 3
- Foto: Scanpix
3 av 3
- Foto: Scanpix

Zlatan: "Vi kan göra fem mål på Camp Nou"

Inter chockade Barcelona med en 3-1-vinst, men ska man tro Zlatan Ibrahimovic kommer det katalanska storlaget att vända på steken. "Vi kan göra fyra-fem mål på hemmaplan", säger svensken.


BARCELONA. Zlatan Ibrahimovic och hans Barcelona hade allt annat än en lyckad kväll i Inters hemmaborg. De regerande Champions League-mästarna åkte på pisk med chockerande 3-1 och nu ser läget inte ljust ut inför returen.

Men Barça är ett målglatt lag och ska man tro Zlatan lär det inte bli några problem att skicka ut Inter ur turneringen.

- Att spela på Camp Nou kommer vara en annan sak. Inter kan göra två mål hemma men vi kan göra fyra-fem stycken på hemmaplan, säger han till RAI.

Den 28-årige anfallsstjärnan erkänner dock att hans Barcelona inte kom upp till normal nivå och att han själv saknar matchrytm efter vadskadan.

- Vi spelade inte som vi brukar göra, bara under de sista 20-25 minuterna spelade vi vårt normala spel, förklarar Zlatan och fortsätter:

- Själv har jag precis kommit tillbaka efter en månads skadefrånvaro och jag kände att jag inte riktigt hade rytmen och spelade inte som jag borde göra. Men det är en match till och vi kommer att göra allt för att vinna den.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!