Onsdag 27 Okt
Stockholm

Arshavin: "Säsongen har varit tuff"

Arsenals guldhopp är krossat och nu säger stjärnan Andrey Arshavin att säsongen varit tuff, men att man hoppas avsluta bra.- Förhoppningsvis vinner vi de tre sista matcherna, säger ryssen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

LONDON. Under hela säsongen har London-laget Arsenal varit med och tampats om ligaledningen, men när det väl kom till kritan föll man tungt. Chansen till guld är minimal och nu bekräftar anfallsstjärnan Andrey Arshavin att säsongen varit ett tungt bakslag.

- Den här säsongen har varit tuff och under en period var det till och med svårt för mig och mitt lag, men generellt var det inte dåligt, säger Arshavin till Arsenals officiella hemsida.

Den 28-årige ryssen har dragits med en vadskada, men han hoppas vara tillbaka till toppmötet med Manchester City i helgen.

- Jag återhämtar mig och jag hoppas vara tillbaka mot Manchester City, förklarar Arshavin som är besviken över att han inte kunde delta mot Barcelona i Champions League.

- Det var jobbigt för mig. Jag såg på när mitt lag förlorade och det var jobbigt eftersom jag inte kunde hjälpa mina lagkamrater.

Kommentera
Kopiera länk
Dela