Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Balotelli är redo att lägga skandalerna bakom sig

- 22/04/2010, 10:09 -
Balotelli vill lägga kontroverserna bakom sig.
1 av 2

Balotelli vill lägga kontroverserna bakom sig.

Scanpix

Jose Mourinho är redo att ge honom en chans att bevisa sig.
2 av 2

Jose Mourinho är redo att ge honom en chans att bevisa sig.

Scanpix

Mario Balotelli försöker redan att lägga de senaste kontroverserna på San Siro bakom sig.

MILANO. I tisdags uppträdde Inter-spelaren Mario Balotelli hotfullt mot fansen i Champions League-matchen mot Barcelona på San Siro.

Efter att de busvisslat och buat honom kastade han tröjan till marken i ilska och stormade av planen för att bara något senare hamna i bråk med lagkamraten Marco Materazzi.

Efter all uppmärksamhet och kritik - inte minst från det egna laget - försöker nu supertalangen skaka av sig kontroversen.

– Jag vet att vissa har svårt att förstå mig, men om de såg mig med mina vänner hade de nog fått en annan uppfattning. Om saker går snett kan man bara le åt dem efteråt, säger han till Sky Sport.

Trots att han sedan länge har varit stämplad som en bråkstake av Inter-tränaren, Jose Mourinho, och andra ledare runt omkring honom ska han ändå lägga det här bakom sig och fortsätta sin satsning.

– Jag mår bra nu. Jag är redo att bli världens bäste spelare. Det har varit min dröm sedan jag var liten.

Trots att Mourinho och "Super Mario" har haft ett infekterat bråk under längre tid ska demontränaren ge honom en chans till i nästa match mot Atalanta på lördag.

– Låt honom visa att han lärt sig sin läxa, säger Mourinho.

Se när Balotelli kastade tröjan i marken efter matchen: