Tvingas fly från egna fans.
Tvingas fly från egna fans. - Foto: Scanpix/AP

Balotelli tvingades fly – från uppretade fans

Efter flera skandaler har Inters fans tröttnat på Mario Balotelli. I dag väntade fansen utanför Inters träningsanläggning – vilket tvingade anfallaren att smita ut bakvägen.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

MILANO. Mario Balotelli, 19, är på väg att bråka sig bort från Inter. Efter att ha tagit på sig en Milantröjan i ett teveprogram hamnade anfallaren i storbråk med tränaren José Mourinho.

Tidigare i veckan hamnade supertalangen i blåsväder igen. Anfallaren kastade sin tröja på marken efter Champions League-mötet med Barcelona. I spelargången efter matchen började ”Super-Mario” bråka med Marco Materrazzi. På väg ut från garaget tvingades anfallaren fly på grund av förbannade fans.

I dag tvingades 19-åringen ta bakvägen ut från träningsanläggningen på grund av uppretade fans. Fansen väntade utanför huvudentrén, uppger den italienska tidningen Gazzetta dello Sport.

Enligt italiensk media ryktas det om att flera medspelare nu har tröttnat på ”Super Mario”. Flera lag har ryktas vara intresserade av Balotellis tjänster. Tidigare i dag har Nyheter24 skrivit om att Balotelli är på väg till Barcelona. Återstår att se om de regerande Champions League-mästarna är villiga att lägga vantarna på bråkstaken.

/
/
/