Har gjort sin sista match i Liverpooltröjan?
Har gjort sin sista match i Liverpooltröjan? - Foto: Scanpix/AP

City på jakt efter Torres

Manchester City kan tänka sig att betala en halv miljard kronor för att köps loss Fernando Torres från Liverpool.


LONDON. Fernando Torres har en tung säsong bakom sig. Två knäoperationer på kort tid gör att han missar semifinalmötena mot sin gamla klubb Atlético Madrid i Europa League. Manchester City hörde av sig redan förra sommaren till den spanska superstjärnan, men då var inte ”El Nino” intresserad. City, som är på jakt efter den sista Champions League-platsen, hörde av sig i januari och fick då svaret ”kanske”, uppger The Guardian.

Enligt tidningen är Manchester City är den rika klubben redo att betala 50 miljoner pund (cirka 557 miljoner kronor) för att köpa loss anfallaren.

– Vi är ett topplag och jag tror att alla topplag är intresserade av Torres, men ibland beror det på spelaren, för de vill spela i Champions League. Om vi inte tar fjärdeplatsen tror jag det blir svårt, säger Roberto Mancini till tidningen.

Liverpooltränaren Rafael Benítez förnekar att en övergång är nära.

– Från första början har han (Torres) sagt att han trivs väldigt bra i Liverpool. Just nu fokuserar han på att bli spelklar, sade Benítez på presskonferensen efter förlustmatchen mot Atlético Madrid i går.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!