Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Inter skickade hem Balotelli

- 24/04/2010, 07:45 -
1 av 9

Scanpix

en dispyt.
2 av 9

en dispyt.

Scanpix

3 av 9

Scanpix

4 av 9

Scanpix

5 av 9

Scanpix

6 av 9

Scanpix

7 av 9

Scanpix

8 av 9

Scanpix

9 av 9

Scanpix

I kväll spelar titeljagande Inter en mycket viktig match mot Atalanta. Under gårdagen valde man ändå att skicka hem den skandalomsusade anfallsstjärnan Mario Balotelli från uppladdningen.

MILANO. På fredagen laddade Inters spelare upp som bäst inför lördagens match hemma mot nedflyttningshotade Atalanta. Men till matchen får man klara sig utan anfallaren Mario Balotelli – han blev nämligen hemskickad från uppladdningslägret på grund av disciplinära skäl.

Balotelli, 19, buades ut av de egna fansen i samband med tisdagens segermatch mot Barcelona. Efter matchen kastade han tröjan i marken och hamnade i en hätsk debatt med lagkamraten Marco Materazzi. Och senare fick han fly från uppretade fans som kommit till träningsanläggningen.

Det var Inters president Massimo Moratti som valde att skicka hem den kontroversielle anfallsstjärnan istället för att låta honom vara med och ladda upp med de andra inför matchen.

- Presidentens beslut togs för att undvika spänningar (i truppen) inför matchen mot Atalanta, säger man i ett uttalande på Inters hemsida.

Har bett om ursäkt

Innan dess hade ”Super Mario” bett om ursäkt för det inträffade då Barcelona besegrades med 3-1.

- När jag gick ut på planen och hörde publiken och tränare skrika förlorade jag förståndet. Jag förstod ingenting längre och tog av mig min tröja för att bli av med ilskan. Jag är ledsen att jag inte lyckades kontrollera spänningen och frustrationen som har tärt på mig i månader, sade Balotelli.

Till matchen ska Douglas Maicon vara tillbaka efter att ha fått en tand utslagen mot Barcelona medan Goran Pandev saknas.

I jakten på scudetton ligger Inter en poäng efter Roma. De senare tar på söndagen emot ligafyran Sampdoria.