1 av 8
- Foto: Scanpix
2 av 8
- Foto: Scanpix
3 av 8
- Foto: Scanpix
4 av 8
- Foto: Scanpix
5 av 8
- Foto: Scanpix
6 av 8
- Foto: Scanpix
7 av 8
- Foto: Scanpix
8 av 8
- Foto: Scanpix

United kan glömma Bale

Tottenham går bra denna säsong, riktigt bra till och med. Därför vill man satsa vidare och inte släppa Gareth Bale som bland andra Manchester United sagts vilja ha.


LONDON. Tottenham går bra i ligan och ligger just nu fyra i Premier League. Kanske inte läge att sälja sina bästa spelare då, som vänsterlöparen Gareth Bale som Manchester United sagts vilja ha.

- Vi håller på att bygga ett lag här. Vi vill inte sälja den typen av spelare. Hans framtid är i klubben, säger tränare Harry Redknapp enligt utländsk press.

- Det finns inte en chans att det händer. Jag tar inte den typen av beslut men jag känner klubbens ordförande och han skulle inte sälja honom.

Den blott 20-årige walesaren Bale, som kan spela till vänster både i backlinjen och på mittfältet, gör en strålande säsong i Londonklubben. På lördagen möts just United och Tottenham på Old Trafford i Manchester.

Bale är född i Cardiff, tillhörde tidigare Southampton men kom till ”Spurs” 2007. Då han var 16 år och 275 dagar representerade han Southamtons A-lag och är därmed klubbens näst yngste spelare någonsin efter en viss Theo Walcott, numera i Arsenal.

Bale spelade bland annat i vänskapsmatchen mot Sverige i mars i år.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!