Tisdag 30 Nov
Stockholm

Rooney: ”Messi är bäst i världen”

Rooney tycker inte han är bäst i världen.
1 av 2
Rooney tycker inte han är bäst i världen. Foto: Scanpix/AP
Rösten lägger anfallaren på Leo Messi.
2 av 2
Rösten lägger anfallaren på Leo Messi. Foto: Scanpix/AP

Många har kallat Wayne Rooney för världens bästa spelare – men det håller han inte med om.”Messi står i en klass för sig”, säger Rooney.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

MANCHESTER. Wayne Rooney, 24, har haft en makalös säsong med 34 mål på alla Manchester Uniteds tävlingsmatcher. Rooney missade gårdagens match mot Tottenham på grund av en ljumskskada som kan hålla borta honom från spel resten av säsongen.

I kväll delas utmärkelsen för årets spelare i Premier League ut – och anfallaren är favorit att ta hem den. 24-åringen är dessutom nominerad till årets unga spelare – och om ”Wazza” tar hem båda utmärkelserna blir han historisk. Det är bara Andy Gray och Cristiano Ronaldo som har fått utmärkelserna samma säsong.

Debatten om vem som är bäst i världen är många. Cristiano Ronaldo, Leo Messi och Wayne Rooney har det diskuteras om. Den engelska landslagsanfallaren har svaret.

– Det är trevligt att folk nämner mig som en av de bästa. Men jag tycker personligen att Messi står i en klass för sig. Sakerna han kan med bollen är otroliga och utöver det gör han massa mål. Han har varit fantastisk den här säsongen igen, och är helt enkelt bäst, säger Rooney till Sporting Life.

Kommentera
Kopiera länk
Dela