Här förstör Pazzini guldjakten för Roma

Giampaolo Pazzini är i storform. På söndagskvällen slog han till två gånger om i toppmötet med Roma och förde därmed sitt Sampdoria till seger.

ROM. Efter Inters seger under gårdagen var Roma piskade att vinna hemma mot Sampdoria. Det började också bra när fixstjärnan Francesco Totti vackert kunde vinkla in ledningsmålet efter 15 spelade minuter.

Trots 1-0 var Sampdoria inte ofarligt framåt, men resultatet stod sig ändå till halvtid. I andra halvlek fick bortalaget förnyade krafter och vågade chansa mer i offensiven.

Det gav utdelning sju minuter in på halvleken när evige talangen Antonio Cassano drev bollen inåt straffområdet och sedan slog ett precist inlägg som anfallaren Giampaolo Pazzini kunde nicka in mellan benen på Julio Bertagnoli.

1-1 var ett faktum, och det skulle komma mer från Sampdoria - och framförallt från Pazzini. För i den 85:e minuten höll den italienske måltjuven sig framme igen. På ett markinlägg fick Pazzini en tå på bollen, och det räckte mer än väl för att förstöra guldjakten för Roma.

Förlusten för huvudstadslaget innebär att man nu är två poäng bakom Inter med tre omgångar kvar att spela.