Måndag 6 Dec
Stockholm

Luca Toni: "Scudetton är körd"

Roma-stjärnan Luca Toni tror att chansen till ligatiteln är borta efter den snöpliga förlusten mot Sampdoria i söndags.- Jag ser det inte hända, säger italienaren.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

ROM. Efter derby-segern över Lazio verkade Roma kopplat ett rejält grepp om Scudetton. Men i söndagens toppmatch mot Sampdoria förstördes huvudstadslagets guldjakt avsevärt.

Giampaolo Pazzini stod för två mål i andra halvlek och sköt således segern till sitt Sampdoria. Förlusten för Roma innebär att man är två poäng efter Inter med bara tre omgångar kvar att spela.

Inter måste tappa poäng

Milano-laget måste därmed tappa poäng för att Roma ska ha en chans att gå om - något inte anfallaren Luca Toni tror kommer ske på grund av Inters allt för enkla spelschema.

- Den här förlusten är svår att svälja. Det finns så mycket ånger, säger Toni till Roma Channel och fortsätter:

- Inter har tagit över serieledningen ännu en gång och har nu tre enkla matcher kvar.

Toni tror inte på mirakelvändning

Trots att Roma fortfarande har en hyfsad chans på titeln väljer Toni att inte hoppas på alltför mycket.

- Vi måste vinna våra sista matcher samtidigt som vi måste hoppas att Inter tappar poäng på vägen. Det skulle vara underbart, men jag ser det inte hända, förklarar italienaren.

Roma har inte lyckats vinna Scudetton på hela nio år och Toni känner sig besviken över att man svikit sina supportrar återigen.

- Vi ville förverkliga den här drömmen för staden, men antagligen är allt över nu.

Kommentera
Kopiera länk
Dela