Torsdag 22 Februari 2024
- Foto: Scanpix

"Kommer bli tätt ända till slutet"

Inter har en tvåmålsledning, men det är långt från över.


Inter chockade Barcelona på Giuseppe Meazza förra veckan. På onsdag är det dags för returen. Inters kapten Javier Zanetti talade på en välgörenhetsgala inför stormatchen på Camp Nou. 

- Mästerskapet kommer att avgöras den sista dagen av säsongen. Det kommer bli tätt ända till slutet.

Inter leder med 3-1 som läget är just nu, och har en bra chans att komma till finalen i Madrid - om man lyckas stoppa Messi & Zlatan.

- Det blir en kamp då vi står inför det starkaste laget i världen. Vi kommer att spela vårt spel för att komma till final, säger Zanetti.

Senaste nytt

Rubensson skadad – frågetecken inför Bosnien

Inför lika prissummor för rullstolsburna: "Enormt"

London Marathon blir världens första maratonlopp där rullstolstävlande får samma prissumma som löpare i övriga elitlopp, skriver BBC Sport.

Sagström trea efter eagleavslutning i Thailand

1 timme sedan
En eagle satte på punkt för Madelene Sagströms fläckfria förstarunda i LPGA-tourtävlingen i Thailand. Svenskan ligger delad trea på 67 slag, fem under par.

Över fyra års fängelse för Alves – döms för våldtäkt

2 timmar sedan
Dani Alves döms till 4,5 års fängelse för våldtäkt. Den förre fotbollsstjärnan ska även betala 1,7 miljoner i skadestånd. Brasilianen har nekat till brott.

Straffar avgjorde när Mora vann mot Djurgården

idag 08:20
Djurgården tog emot Mora hemma i en riktigt jämn match i Hockeyallsvenskan. Efter ordinarie matchtid var matchen oavgjord, lika så efter förlängningen, och först i straffläggningen kunde bortalaget avgöra till 5-4 (1-1, 1-1, 2-2, 0-0, 1-0). Det avgörande straffmålet stod Daniel Ljunggren för.

Almtuna segrade över SSK i förlängningen

idag 08:20
Det blev en riktigt tajt match när Almtuna tog emot SSK i Hockeyallsvenskan. Matchen avgjordes först i förlängningen där hemmalaget var starkast, och segerresultatet blev därmed 2-1 (0-0, 0-1, 1-0, 1-0). Anton Klint blev matchhjälte för Almtuna med sitt mål i förlängningen.