1 av 3
- Foto: Scanpix
2 av 3
- Foto: Scanpix
3 av 3
- Foto: Scanpix

Zlatan: "Vi kommer spela finalen"

Zlatan Ibrahimovics Barcelona är illa ute inför semifinal-returen mot Inter på Camp Nou. Men ska man tro svensken själv spelar hans Barça Champions League-final den 22 maj.- Jag är övertygad om att vi kommer spela där, säger Zlatan.


BARCELONA. På onsdag smäller det på Camp Nou. Barcelona tar sig an Inter i semifinal-returen och med största sannolikhet finns Zlatan Ibrahimovic med i startelvan.

Trots att Inter sensationellt besegrade det katalanska storlaget med 3-1 i den första semifinalen, tvekar inte den svenske superstjärnan en sekund på vilket lag det är som spelar final den 22 maj på Santiago Bernabeu.

- Jag är övertygad om att vi kommer spela där. Jag tror på mig själv och på mitt lag. Jag ska ge allt ända till den sista minuten, den sista sekunden, för att kunna få spela finalen på Bernabéu. Jag hoppas att fansen, som alltid, stöttar oss. Med dem är vi starkare, säger Zlatan i en intervju med Mundo Deportivo.

"Vi spelade inte vårt spel"

Den 28-årige Barçastjärnan förklarar också att laget spelade långt ifrån på normal nivå på San Siro, och att det kommer bli mycket annorlunda på onsdag.

- I Milano förlorade vi för att vi inte spelade vårt spel, inte för att de vann genom sitt spel. Vi förlorade med 3-1, som låter som ett tufft resultat, men jag tycker 3-1 är likvärdigt med 1-0, menar Ibrahimovic.

- I de två senaste hemmamatcherna i CL, mot Stuttgart och Arsenal, har vi gjort fyra mål. Så vi vet att vi kan göra mål. Vi har den mentala styrkan för att spela en sådan här match. Vi har en kamplusta och stort självförtroende.

"Jag saknar tajming"

Zlatan Ibrahimovic har på sistone varit rejält skadedrabbad, och nu berättar huvudpersonen själv att han saknar matchrytm.

-Jag saknar fortfarande lite tajming men det var skönt att få 60 minuter mot Inter och 90 mot Xerez. Jag känner mig mycket bättre. Skadan kom i det sämsta läget eftersom det var precis när jag kände mig som bäst, både fysiskt och spelmässigt sett, säger Zlatan.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!