Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Moratti anklagar Barça: "De sätter press på domaren"

- 26/04/2010, 15:28 -

Scanpix

Barcelona gick ut och krävde fansens stöd inför Champions League-semifinalen mot Inter på onsdag, men nu menar Massimo Moratti att det bara sätter press på domaren.

BARCELONA. I det första semifinalmötet mellan Inter och Barcelona på San Siro hade bortalaget en hel del oflyt med domarinsatsen. Diego Milito satte det oerhört betydelsefulla 3-1-målet i offsideläge och möjligtvis skulle Dani Alves tilldelats en straffspark i slutskedet av matchen.

Och efter ligamatchen mot Xerez i lördags tog Barça-spelarna på sig tröjor med budskapet att det smäller på onsdag och att man kräver fansens stöd. Men nu menar Inter-presidenten Massimo Moratti att det bara sätter press på domaren.

- De är verkligen laddade inför den här matchen. Framför allt när det är en Champions League-semifinal. Men jag anser att de sätter press på domaren genom att göra så, säger Moratti till Sky Sports.