Fredag 28 Jan
Stockholm

Källström väntas starta i ödesmatchen

1 av 2
2 av 2

Kim Källström har visat sig vara en extremt viktig kugge i Lyons framfart i Champions League. Svensken väntas även starta i kvällens match mot Bayern München. Men se upp Kim, ett gult kort och du är avstängd i en eventuell final.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

LYON. Franska storlaget Lyon tar sig an Bayern München i kvällens helt avgörande Champions League-semifinal. Bayern har med sig en uddamålsledning inför returen på Stade de Gerland.

Ett skadedrabbat tyskt motstånd kommer ställas på planen, men även hemmalaget Lyon har en hel del problem. Bland annat är defensive mittfältsstjärnan Jérémy Toulalan avstängd och Jean II Makoun är osäker inför kvällens drabbning.

Men med svenskögon öppnar det upp för Kim Källström, som med största sannolikhet kommer spela från start mot Bayern. Faktum är att den 27-årige mittfältaren spelat full tid i de två senaste Champions League-matcherna.

Det kan dock kosta honom en missad final. Skulle Källström dra på sig en varning på Stade de Gerland är han avstängd i en eventuell final, och med Bayern Münchens kvicksilver Arjen Robben i spetsen får svensken minst sagt se upp.

Fast det är inte bara Kim Källström som riskerar att bli avstängd. Bara i Lyon riskerar, förutom Källström, Aly Cissokho, César Delgado, Maxime Gonalons, Cris och Miralem Pjanic att missa Champions League-finalen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela