Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Arshavin flörtar med Barça

- 27/04/2010, 14:56 -

Scanpix

Andrey Arshavin har sina framtidsplaner klara. "En enda säsong i Barcelona hade inneburit toppen av min karriär", säger ryssen.

BARCELONA. Andrey Arshavins Arsenal blev utklassade i Champions League-kvartsfinalen av Barcelona och nu vill han gå till den katalanska storklubben.

- En enda säsong där hade inneburit toppen av min karriär, säger Arshavin till Sport-Express.

- Barça är världens bästa lag och jag tycker om deras stil så mycket. Men efter att ha sett dem mot Arsenal förbyttes såklart glädjen till sorg.

Arshavins åsikter verkar dock inte ha fått sig en törn av att Inter chockade Barcelona på San Siro och har övertaget inför returen på Camp Nou på onsdag. Enligt ryssen har nämligen José Mourinho hjälpt Inter något enormt.

- Som jag ser det finns tre absoluta världsklasstränare för tillfället. Fabio Capello, José Mourinho och Guus Hiddink. Om jag skulle välja någon för att leda Rysslands landslag hade det blivit en av dem, säger han. Arsene Wenger är också bra, men inte för Ryssland, säger Arshavin.