Kaká är inte alls nöjd med det han har gjort i Real Madrid.
1 av 2
Kaká är inte alls nöjd med det han har gjort i Real Madrid. - Foto: SCANPIX/AP
Han blev matchhjälte senast mot Real Zaragoza.
2 av 2
Han blev matchhjälte senast mot Real Zaragoza. - Foto: SCANPIX/AP

Kaká: "Inte nöjd med mig själv"

Kaká har fortfarande inte hittat rätt i Real Madrid och har inte alls imponerat som i sina glansdagar i Milan.- Jag har lidit en hel del sedan jag kom hit, säger han.


MADRID. 720 miljoner kronor. Ungefär så mycket kostade Kaká när han värvades från Milan till Real Madrid inför säsongen. Förväntningarna var naturligtvis skyhöga och den spanska pressen var redo att bita till om inte han infriade dem - något som han hittills inte har lyckats med.

Men riktigt än ger inte den brasilianske mittfältaren upp, som har fått sin debutsäsong i huvudstadsklubben spoilerad av skador.

- Jag är inte nöjd med min prestation, men alla mina problem är fysiska. Jag har lidit en hel del sedan jag kom hit, sade Kaká enligt Marca, och fortsatte:

- Men när jag känner mig bra fysiskt kommer jag att börja spela bättre. Jag kommer att vara glad och resten av laget likaså.

"Känner mig bättre"

Den förra helgen kastades Kaká rakt in i hetluften mot Real Zaragoza i sin över en månadslånga skadefrånvaro. Landslagsmannen tackade för tålamodet genom att sänka sina motståndare på La Romareda med det matchavgörande målet.

- Jag känner mig bättre i dag och jag är glad över att kunnat ha hjälpt laget på ett så pass avgörande sätt. Det där har jag väntat länge på att få göra, konstaterade han.

Real Madrid ligger med fyra matcher kvar endast en pinne bakom Barcelona. Kakás återvändande är mer än läglig för de jagande marängerna som kommer att behöva alla sina spelare bästa för att komma ikapp.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

1 timme sedan
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

idag 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

idag 15:51
Sandro Tonali har redan stängts av från all fotboll i tio månader. Nu anklagas Newcastlespelaren på nytt, för 50 bettingbrott under sin korta tid i England.