Stockholm

Kaká: "Inte nöjd med mig själv"

Kaká är inte alls nöjd med det han har gjort i Real Madrid.
1 av 2
Kaká är inte alls nöjd med det han har gjort i Real Madrid. Foto: SCANPIX/AP
Han blev matchhjälte senast mot Real Zaragoza.
2 av 2
Han blev matchhjälte senast mot Real Zaragoza. Foto: SCANPIX/AP

Kaká har fortfarande inte hittat rätt i Real Madrid och har inte alls imponerat som i sina glansdagar i Milan.- Jag har lidit en hel del sedan jag kom hit, säger han.


Läs mer

MADRID. 720 miljoner kronor. Ungefär så mycket kostade Kaká när han värvades från Milan till Real Madrid inför säsongen. Förväntningarna var naturligtvis skyhöga och den spanska pressen var redo att bita till om inte han infriade dem - något som han hittills inte har lyckats med.

Men riktigt än ger inte den brasilianske mittfältaren upp, som har fått sin debutsäsong i huvudstadsklubben spoilerad av skador.

- Jag är inte nöjd med min prestation, men alla mina problem är fysiska. Jag har lidit en hel del sedan jag kom hit, sade Kaká enligt Marca, och fortsatte:

- Men när jag känner mig bra fysiskt kommer jag att börja spela bättre. Jag kommer att vara glad och resten av laget likaså.

"Känner mig bättre"

Den förra helgen kastades Kaká rakt in i hetluften mot Real Zaragoza i sin över en månadslånga skadefrånvaro. Landslagsmannen tackade för tålamodet genom att sänka sina motståndare på La Romareda med det matchavgörande målet.

- Jag känner mig bättre i dag och jag är glad över att kunnat ha hjälpt laget på ett så pass avgörande sätt. Det där har jag väntat länge på att få göra, konstaterade han.

Real Madrid ligger med fyra matcher kvar endast en pinne bakom Barcelona. Kakás återvändande är mer än läglig för de jagande marängerna som kommer att behöva alla sina spelare bästa för att komma ikapp.

Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.