"Nobby" arresterades av polisen.
1 av 2
"Nobby" arresterades av polisen.
Nolberto Solano misstänks ha våldtagit en 22-årig kvinna.
2 av 2
Nolberto Solano misstänks ha våldtagit en 22-årig kvinna.

Fotbollsstjärna anklagas för våldtäkt

Leicester-stjärnan Nolberto Solano har arresterats av polisen.


NEWCASTLE. På månadagen greps Leicesters peruanske mittfältare Nolberto Solano i Newcastle, misstänkt för att ha våldtagit en 22-årig kvinna.

Den 35-årige spelaren har dock släppts mot borgen och hävdar dessutom sin oskuld.

- Jag kan bekräfta att min klient har blivit anklagad för våldtäkt, men han nekar helt och hållet till anklagelserna, säger spelarens advokat Simon McKay enligt BBC Mundo.

"Nobby" får stöd även från sin arbetsgivare.

"Solano nekar helt till anklagelserna och samarbetar med polisen. Han vill ha en snabb lösning på detta och har fullt stöd från Leicester City Football Club", skriver Championship-klubben i ett pressmeddelande.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åbergs hemliga vapen: "Säger vart jag ska slå"

Barcelona straffas av Uefa efter rasism

1 timme sedan
Barcelona tvingas betala runt 290 000 kronor i böter och får inte sälja bortabiljetter till herrlagets nästa bortamatch i Europa.

Världstvåan till Båstad: "Får nypa sig i armen"

2 timmar sedan
Australian Open-vinnaren Jannik Sinner kommer till Båstad i sommar. Den italienske världstvåan är klar för spel i den svenska ATP-turneringen, skriver arrangören i ett pressmeddelande.

Slog världstrean: "En av mina största segrar"

2 timmar sedan
På onsdagen nådde bordtennisstjärnan Anton Källberg sin högsta placering hittills på världsrankningen: 13:e plats. Dagen därpå slog svensken världstrean Liang Jingkun från Kina i åttondelsfinalen i prestigefyllda ITTF World Cup i Macao.

Palestina vill att Fifa straffar Israel

3 timmar sedan
Palestinas fotbollsförbund anser att Israel diskriminerar palestinier och ber därför Internationella fotbollsförbundet (Fifa) att stänga av eller slänga ut Israels fotbollsförbund.

Sista matchen spelad – nu kan NHL-laget byta stad

3 timmar sedan
NHL-laget Arizona Coyotes kan flyttas – till Salt Lake City. Säsongens sista match i Mullett Arena blev därför en känslosam historia. Det var många känslor och det var mycket sorg, säger Coyotes tränare André Tourigny.