Motta i en Barcelona-tröja.
1 av 2
Motta i en Barcelona-tröja.
Thiago Motta sågar sina gamla lagkamrater rätt så rejält.
2 av 2
Thiago Motta sågar sina gamla lagkamrater rätt så rejält.

Motta sågar sina gamla lagkamrater

Den förre Barcelona-spelaren Thiago Motta ställs mot sina gamla lagkamrater när Inter gästar den katalanska klubben. Men trots att brassen spenderade flera år i Barça har han inga problem med att såga laget.- Vi har blivit vana att se de filma mycket, säger han inför morgondagens drabbning.


BARCELONA. I morgon ställs Thiago Motta ännu en gång mot sitt gamla lag när Inter gästar Barcelona i den andra semifinalsmatchen.

Under åtta säsonger kunde den 27-årige brassen kalla sig för en Barça-spelare, innan han lämnade Atletico Madrid. Men trots alla sina år i den katalanska klubben spar han inte på krutet när han talar om sina gamla lagkamrater.

- Vi kommer att spela ren fotboll med målet att göra det bra och hjälpa domaren. Detta då vi har blivit vana att se en hel del Barcelona-spelare filma rätt så mycket. Jag vill inte nämna några namn, men hela världen känner till det här, säger han enligt AS.

Inter behöver endast hålla nollan för att ta sig vidare till finalen på Santiago Bernabeu i Madrid. Motta tro sig ha nyckeln för att kuna utmanövrera Barcelona än en gång.

- Vi kommer att spela vårt spel, precis såsom vi gjorde i San Siro.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!