Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Benítez störs av ryktena

- 28/04/2010, 19:12 -
Vill stanna i Liverpool.
1 av 2

Vill stanna i Liverpool.

Scanpix/AP

2 av 2

Scanpix/AP

Rafa Benítez ryktas vara på väg till den italienska klubben Juventus. Men spanjoren vill fullfölja kontraktet med Liverpool men störs av ryktena. – Jag gillar inte ryktena, säger tränaren.

LIVERPOOL. I mars förra året skrev Rafa Benítez, 50, på ett långtidskontrakt med Liverpool. Den här säsongen har Liverpool haft det tungt med uttåg ur Champions League och ser ut att missa den sista kvalplatsen till Champions League-spel nästa säsong.

Sedan en tid tillbaka går det rykten om att Serie A-klubben Juventus är på jakt efter Benítez. 50-åringen gillar inte hur pressen arbetar.

– Jag gillar inte ryktena. Jag skulle vilja se nyheter i pressen om troféer, mål, eller fantastiska prestationer av spelare men du kan inte kontrollera allt, säger Benítez enligt Football365.

Spanjoren har siktet inställt på det andra semifinalmötet mot Atlético Madrid i Europa League.

– Min framtid är i matchen mot Atlético Madrid. Vi måste koncentrera oss på den matchen och försöka vinna eftersom det är bäst för klubben.

Tidigare i dag värvade Liverpool talangen Jonjo Shelvey, 18, från Charlton för cirka 19 miljoner kronor.

– Spelare som känner vad det innebär att vara en Liverpoolspelare. Shelvey är en av dessa och vi har två tre klara, så vi kommer att försöka göra det bästa för klubben, avslutar spanjoren.