Zahia Dehar heter den protistuerade kvinnan.
Zahia Dehar heter den protistuerade kvinnan.

"Jag var Ribérys födelsedagspresent"

Franck Ribéry är i ett rejält blåsväder och nu ser det ut att bli värre.- Han bokade mig och flög mig till München för att fira hans 26-årsdag, berättar prostituerade Zahia Dehar.


FRANKRIKE. För lite mer än en vecka sedan uppdagades prostitutionsskandalden kring de franska fotbollsstjärnorna. Värst gick det för landets kanske bäste spelare, Franck Ribéry, som har haft det riktigt tungt på sistone.

Inte bara är han inblandad i prostitutionshärvan och riskerar upp till tre års fängelse om han blir åtalad, utan även fotbollen går sämre än på mycket länge. I går skrev Nyheter24 om att fransmannen missar Champions League-finalen då han stängs av efter stämplingen på Lisandro.

Men det slutar inte där. I dag berättade prostituerade Zahia Dehar, som Ribéry hade bokat, om hennes kväll med superstjärnan.

- Jag var Ribérys födelsedagspresent. Franck kontaktade mig på en klubb i Paris. Han bokade mig och flög mig till München för att fira hans 26-årsdag, säger Debar enligt The Sun.

- Han reserverade ett rum på ett lyxhotell i München. Vi hade sex och han betalade mig. Jag var en fin liten present, eller hur?

Förutom Franck Ribéry är dessutom Sidney Govou, Karim Benzema och Hatem Ben Arfa inblandade i prostitutionshärvan.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!