Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Rooney tillbaka i träning

- 30/04/2010, 15:30 -
1 av 2

SCANPIX/AP

Tillbaka i träning – kan spela i helgen.
2 av 2

Tillbaka i träning – kan spela i helgen.

SCANPIX/AP

Här beskedet som Manchester United har hoppats på. Wayne Rooney är tillbaka i träning efter ljumskskadan och kan vara tillbaka till helgens ligamatch.

MANCHESTER. Tidigare i dag blev Wayne Rooney, 24, utsedd till årets spelare av sportjournalistorganisationen FWA. För inte så länge sedan blev 24-åringen utsedd av organisationen PFA. Rooney skadade ljumsken på träning förra veckan och missade matchen mot Tottenham. Det ryktades om att säsongen skulle vara över. Men i dag får fansen ett drömbesked. Anfallaren är tillbaka i träning.

– Vi förväntar oss att Wayne är med på träningen och förmodligen Rio Ferdinand också. Ljumskskador kan vara ett problem den här tiden på året. Men förhoppningsvis om det går bra i dag har vi något att tänka på tills på lördag, säger Alex Ferugson till klubbens hemsida.

Manchester United ligger en poäng bakom serieledarna Chelsea. De regerande mästarna möter Sunderland medan Chelsea åker och möter Liverpool på Anfield.