1 av 2
- Foto: SCANPIX/AP
Fick bilen saboterad av fans.
2 av 2
Fick bilen saboterad av fans. - Foto: SCANPIX/AP

Balotellis bil saboterad

Efter flera incidenter har Inters fans tröttnat på Mario Balotelli. Fansen lossade för några dagar sedan hjulmuttrar på Balotellis bil – nu rasar hans agent mot fansen.– Om inte det här slutar riskerar han att dö på motorvägen, säger Mino Raiola.


MILANO. Mario Balotelli, 19, har varit inblandad i flera incidenter som har fått fansen att bli rasande på supertalangen. Efter en dispyt med José Mourinho blev han petad i flera matcher. Fansen buade åt honom i Champions League-matchen mot Barcelona, för att inte ha jobbat hem ordentligt, det gjorde stjärnan förbannad och kastade i vrede tröjan på marken. Efter matchen hamnade han i gräl med Marco Materazzi.

Nu har fansen gått för långt. Fansen saboterade Mario Balotellis bil och Mino Raiola är rasande.

– För några dagar sedan såg Mario att någon hade skruvat loss flera hjulmuttrar på hans bil. Om inte det här slutar så riskerar han att dö på motorvägen. Vi kan inte hålla på så här längre. Mario kommer inte vara kvar i Inter ett år till om det här fortsätter, det kan jag lova, säger Raiola till Gazzetta dello Sport och fortsätter:

– Mario är inte arg på fansen, och inte heller sina lagkamrater. Men tydligen finns det fortfarande problem. Jag vet inte om eller hur snabbt problemen kan lösas. Balotelli bad om ursäkt, men det verkar inte som att alla har accepterat det. De ville inte acceptera det. Jag lovade att inte prata om det förrän efter returen mot Barcelona, men nu behöver jag verkligen prata med någon i klubben. Jag måste försvara min klient, avslutar agenten.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!