Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Arshavin i nytt blåsväder – anklagar klubbens läkare

- 01/05/2010, 11:16 -
Arshavin i nytt blåsväder.
1 av 2

Arshavin i nytt blåsväder.

SCANPIX/AP

Ryssen skyller lagets skador på klubben.
2 av 2

Ryssen skyller lagets skador på klubben.

SCANPIX/AP

Andrey Arshavin har hamnat i nytt blåsväder. Ryssen anklagar Arsenals alla skador på klubbens medicinska team.– Måste göra något för att undvika det i framtiden, säger Arshavin.

LONDON. För några dagar sedan gick Andrey Arshavin, 28, ut och sade att han väldigt gärna skulle spela i Barcelona.

– Om jag får möjligheten att spela en säsong i Barcelona skulle det vara karriärens höjdpunkt, sade ryssen.

Det uttalandet fick Arsene Wenger, tränare i Arsenal, att bli besviken och tycker att spelarna ska visa respekt för klubben de representerar. Nu kan Arshavin hamna i ny dispyt med Wenger. Arsenal har haft många skador den här säsongen och 28-åringen skyller dessa på klubbens medicinska team.

– Det är ett smärtsamt problem för mig och klubben. Vi måste göra något för att undvika det i framtiden. Om det bara vore jag som var skadad så skulle jag erkänna att det var mitt fel. Att Premier League var en för tuff liga för mig och så vidare, säger Arshavin enligt Daily Mirror och fortsätter:

– Men när i stort sett alla spelare har varit skadade de senaste två-tre åren, så tror jag att problemet är större än så, och det måste vi åtgärda. Något måste göras och jag har pratat med alla personer som är ansvariga för Arsenals medicinska team.

I helgens ställs Arsenal mot Blackburn och ryssen är osäker till spel på grund av en vadskada.