Mancinis framtid i Manchester City är osäker.
1 av 2
Mancinis framtid i Manchester City är osäker. - Foto: SCANPIX/AP
2 av 2
- Foto: SCANPIX/AP

Mancinis framtid osäker: ”Vet inte vad som händer”

Roberto Mancini jagar en Champions League-plats med Manchester City. Italienaren, som anlände till klubben i december, vet inte vad som händer nästa säsong.– Nej, det vet jag inte, säger Mancini.


MANCHESTER. Roberto Mancini anlände till Manchester City när han ersatte den sparkade Mark Hughes. Italienaren är på väg att föra klubben till spel i Champions League nästa säsong – trots det vet han inte hur framtiden ser ut.

– Nej, det vet jag inte. Det är inte jag som bestämmer det. Jag har kontrakt, jag kan bestämma över träningen och spelarna, men de andra sakerna beslutas av ägarna, säger Mancini till Sky Sports och fortsätter:

– Jag tror att jag kommer vara kvar i september. Jag tror fortfarande att jag fortfarande kommer vara tränare i Manchester City.

Manchester City ligger just nu på sjätte plats i Premier League med en poäng upp till Tottenham som har fjärdeplatsen. I dag möter ”The Citizens” Aston Villa som ligger femma.

– Vi vill komma fyra. Men om vi inte gör det, spelar vi i Europa League nästa säsong.

Italienaren, som tidigare har tränat Inter, behöver tid på sig för att bygga ett bra lag.

– När du vill bygga ett bra lag måste du tid på dig. En tränare måste arbeta minst ett år för att lära känna spelarna, säger han.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!